De kracht van Protek

over-protekStel je eens voor. Een spuiterij waar ze begrijpen waar je behoefte aan hebt. Mensen die hun vak verstaan. Degelijk werk. Maar ook flexibiliteit. En snelle levertijden. Zo'n bedrijf waar ze zonder morren je bestelling op tijd afleveren.

Denk dan eens aan Protek. Al meer dan 75 jaar is ons bedrijf een begrip als het gaat om natlakken en poedercoaten. Metaal, hout en kunststof worden door ons vakkundig voorzien van een onverwoestbare beschermingslaag. De kleur? Wat u wilt. Aantallen? U zegt het maar. Van enkele stuks tot kleine series, wij zorgen ervoor. Of het nu gaat om machineonderdelen of kunstobjecten, dankzij onze kleinschalige, ambachtelijke manier van werken krijgt elk product de aandacht die het verdient. Dat zie je terug tot in de fijnste details. Niet alleen het aanbrengen van de verf gebeurt grondig, ook het maskeren doen we zoals je dat mag verwachten. Dus geen volgelopen schroefdraden of gespoten pasvlakken. Kwaliteit is nu eenmaal onze standaard.

Die kwaliteit zie je trouwens ook terug in ons contact met de opdrachtgever. Goede afspraken over de prijs, product en levertijd zijn bij Protek heel gewoon. En is dat nodig, dan halen we graag even door voor die ene spoedklus. Afspraak is afspraak, we zijn er voor u en niet omgekeerd.

Protek is gevestigd in een goed uitgerust, eigentijds bedrijfspand aan de Vredeweg op industrieterrein Achtersluispolder in Zaandam, nabij de ringweg rond Amsterdam. In de afgelopen decennia bouwden wij, door onze betrokkenheid, een sterke band op met een brede kring van opdrachtgevers uit alle windstreken. Zij vormen onze beste reclame.


Persoonlijk, kleinschalig en kwaliteit. De kracht van Protek.